Om oss

Skuldra grundades med ambitionen att använda modern teknik för hjälpa överskuldsatta personer få en överblick över sin privatekonomi med syfte att sanera ekonomin och på sikt bli skuldfria. Överskuldsättning är ett växande problem i samhället som leder till stora kostnader för samhället.

Men värre än samhällskostnaden är att överskuldsättning medför stort lidande för skuldsatta och deras närstående. För den som hamnat i problem finns dock hjälp att få hos kommunens budget- och skuldrådgivare. Och det är här Skuldra gör skillnad. Vi har digitaliserat tidigare analoga processer och erbjuder tjänster som underlättar det viktiga arbetet som budget- och skuldrådgivarna i Sveriges kommuner utför. Skuldra frigör tid så att rådgivarna kan ägna mer tid åt att hjälpa dem som behöver det mest!

Vi hjälper dig som hjälper de skuldsatta

Redan idag finns är en kår av engagerade och kunniga budget- och skuldrådgivare i kommunal tjänst som kan hjälpa. Men de har ofta av en hög arbetsbörda och de tyngs ned ytterligare av manuella, tidsödande processer för inhämtning av skuldinformation. Här kan Skuldra hjälpa till.

En tjänst för BUS-rådgivare

Skuldra  levererar en webbaserad IT-tjänst som förenklar informationsinsamling för budget- och skuldrådgivare i kommunal tjänst. Därmed frigörs tid att arbeta med rådgivning för att skapa en konkret plan som leder till en ordnad ekonomisk situation. Tjänsten underlättar det kommunala rådgivningsarbetet, sparar resurser och frigör tid för rådgivning och proaktivt arbete inom skuldrådgivningen. För fordringsägare innebär tjänsten en möjlighet till effektivitetsvinster och minskade kreditförluster.

 

 

Styrelse, ledning och delägare

Team Skuldra

VD

Sebastian Schattauer

Civilekonom med lång erfarenhet inom Bank, IT och management­consulting. Andra Styrelseuppdrag: Svenska Konsertbyrån AB, tidigare även ledamot i A-gruppen i Sverige AB.

Styrelseordförande

Magnus Khysing

Senior Advisor Fidelio Capital, Tidigare: CEO iBinder AB, CEO SokoPro Oy, VD för SAP Concur Norden, VD SAS institute AB. Andra styrelseuppdrag:  Krylbo Verkstäder, Tidigare: Sunda Hus, Mestro, LightAir

Styrelseledamot och CFO

Stefan Åberg

Över 25 års erfarenhet från Private Banking, finansiering och fastigheter. Tillförordnad CFO i Skuldra. Andra styrelseuppdrag: Halvtyget Investment, In Tech Invest Fund I, Stiftelsen Serafimerlasarettet

Styrelseledamot och rådgivare

Magnus Hedberg

TV-personlighet med mycket god kännedom och stort engagemang om området. VD i Mindlifter Sverige AB, uppskattad föreläsare och utbildare inom privatekonomi och skuldrådgivning/sanering.

Grundare och delägare

Fredrik Eriksson

Huvudägare och entreprenör som grundade Skuldra. Gedigen kunskap och erfarenhet om budget och skuldrådgivning.

Kontakt

Arbetar du med budget- och skuldrådgivning, krediter eller liknande och vill veta mer om Skuldras tjänst? Vänligen fyll i formuläret nedan och klicka på skicka så kontaktar vi er inom kort.

Fältet 'Förnamn' är obligatoriskt
Fältet "Efternamn" är obligatoriskt
Ange en giltig e-postadress

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.